Ebenezer-Scrooge

La famosa obra de Charles Dickens serà representada el 27 de Desembre (18:00h) al Teatre de l’Estrella de Santa Coloma de Queralt

En aquestes dates, cap obra com el Conte de Nadal invita més a anar al teatre. Qui més qui menys, potser després comprovar en el telenotícies que el món s’està tornant boig, potser després de sentir fortuïtament una xerrada entre desconeguts contra les dones, els homosexuals, els immigrants o altres col·lectius estigmatitzats, desconfia a vegades sobre l’espècie humana. Qualsevol pot tenir la temptació de mirar el cel i preguntar-se si Déu s’hi va esmerçar prou al sisè dia.

Amb el Conte de Nadal, Dickens ens envia un missatge optimista. Malgrat que el món es mou per interessos, sovint ben mesquins, la bondat impera en el cor de la majoria de persones. És veritat, sovint el temps rovella l’ànima de les persones. Les hòsties de la vida poden convertir el confiat en cínic, l’idealista en resignat o el desinteressat en egoïsta. Però sempre, sempre, SEMPRE és possible canviar i convertir-nos en algú millor. Aquest és el missatge del Conte de Nadal. Aquest és el motiu que t’ha d’empènyer al Teatre l’Estrella, amb tota la teva família i els teus amics, a veure aquesta història tan bonica de Dickens.

Guillem Carreras, Desembre ’15

Anuncis